Website is in ontwikkeling

Tot standkoming van het BIZ

Stichting Bedrijvenpark Houtakker is de overkoepelende organisatie die namens alle aanwezige bedrijven op de Houtakker de belangen behartigd.

Deze stichting heeft ten doel:

a. het oprichten van een bedrijveninvesterinszone (ook te noemen BIZ) als bedoeld in de Wet op bedrijveninvestereinszoner waarin de collectieve ambities van de eigenaren van één of meer kavels geleden op het bedrijvenpark “Houtakker” te Bemmel, gemeente Lingewaard door middel van een actieplan tot uitvoering gebracht kunnen worden.

b. het ontplooien van activiteiten in de openbare ruimte en op  het op internet, die zijn gericht op het bevorderen van leefbaarheid en / of veiligheid in de bedrijveininvesteringszone, en / of ruimtelijke kwaliteit en/of economische ontwikkeling van de bedrijveninvesteringszone, te weten het bedrijvenpark “Houtakker” te Bemmel, gemeente Lingewaard. 

Jaarvergadering 2021

Ook als u zich al had aangemeld voor de jaarvergadering eerder dit jaar, dan graag opnieuw aanmelden. Zodoende kunnen wij zorgen voor genoeg stoelen en drankjes.

 

Het bestuur nodigt haar leden uit voor de jaarvergadering op vrijdag 22 april 2022 om 16:00 uur.

Wij zijn te gast bij Dé Huismeesters, Houtakker 12a.

 

Tijdens deze jaarvergadering kijken wij terug op de ontwikkelingen op Bedrijvenpark Houtakker in Bemmel en zullen wij de plannen voor 2022 aan u toelichten. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en om na afloop onder het genot van een drankje bij te praten.

 

Voorlopige agenda:
1. Welkom
2. Mededelingen bestuur, o.a.
– Verslag secretariaat
– Verslag penningmeester
3. Samenstelling bestuur
4. Ontwikkelingen Houtakker
– Contact met gemeente
– Groenonderhoud
– Parkeerbeleid
– Camerabewaking
– Fietsenstalling
5. W.v.t.t.k.
6. Rondvraag
7. Afsluiting met een drankje

Inschrijven kan tot maandag 18 april ! 

Twee dagen vóór aanvang van de jaarvergadering kunt u de definitieve agenda en de presentatie, ter voorbereiding, alvast inzien op de website.